Ja es coneixen els membres de les seleccions catalanes d’orientació 2021

Després del darrer cap de setmana de proves al Berguedà, la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya ha fet públics els noms dels integrants de les seleccions catalanes d’orientació per a l’any 2021 en les categories absoluta i júnior. Recordem que les seleccions HD16 i HD18 ja es coneixen de fa unes setmanes i han començat els entrenaments. 

Així doncs, la selecció absoluta estarà formada pels corredors Marc Serrallonga (Go-Xtreme), Biel Ràfols (COC), Ona Ràfols (COC) i Laia Gil (Montsant). La classificació l’han obtingut al puntuar les dues millors proves de quatre a les curses de Pals (2) i Berguedà (2). 

Pel que fa a la selecció júnior, aquest 2021 estarà formada pels següents esportistes: Quim Vich (COC), Roger Virgili (Go-Xtreme), Pol Canosa (COC), Xènia Ledesma (Xinoxano), Laura Torres (COC) i Anna Illa (COC).

Una cop definides totes les seleccions, el director tècnic de la FCOC, Pau Llorens i els seleccionadors absolut, Abel Ledesma i del grup base, Sergi Oliveras determinaran un calendari d’entrenaments per preparar les properes competicions importants d’aquest any 2021 tant a nivell català, com espanyol i internacional, si la situació sanitària ho permet.  

1 comentari a “Ja es coneixen els membres de les seleccions catalanes d’orientació 2021”

Deixa un comentari