1r Campionat de Catalunya de Trail-O

El proper dissabte 8 d’Octubre i de la mà del club Aligots, Girona acollirà el 1r Campionat de Catalunya de Trail-O, que a més, tancarà la 1a Copa Catalana de Trail-O. I és que la modalitat del Trail Orientació s’estrena aquest 2022 al nostre país. 

Aquesta disciplina esportiva és totalment inclusiva i compta només de dues categories (Elit i Iniciació) on competeixen conjuntament tots els gèneres, edats i capacitats físiques. Del que es tracta és de seguir un circuit (a peu o en cadira de rodes) i anar aturant-se en uns punts d’observació. Des d’aquests, els participants podran veure un seguit de balises col·locades (de 2 a 5) i hauran d’indicar en el full de control quina és la balisa correcta segons el mapa i la descripció de control, o si no n’hi ha cap de ben col·locada. 

Només hi ha un parell d’estacions on es controlarà el temps que es triga a contestar, per desfer empats en cas de tenir els mateixos encerts a la resta de circuit. Per la resta, els participants poden agafar-se el temps que vulguin tant per contestar com per completar el recorregut, sense que trigar més o menys afecti en res a la posició final a la classificació.

La de Girona serà la tercera prova oficial de la FCOC i del calendari de Copa Catalana, que es tancarà a la capital gironina. Ara com ara, la categoria Èlit està encapçalada per Guillem Serrallonga (Grions GO Xtrem) amb 188’25 punts, perseguit de prop per Aleu Agulló (Xino Xano Orientació) amb 187’35 punts i Aleix Canudas (CO Berguedà) amb 187’26 punts. Menys d’1 punt entre els tres primers. Ells són els favorits per tal d’aconseguir el primer lloc a la Copa Catalana de Trail-O 2022, i també parteixen com a favorits per ser els primers Campions de Catalunya de la història en aquest esport. Però la igualtat és tan gran que no sería cap sorpresa que fos algú altre qui puges al lloc més alt del podi. 

La cursa es disputarà al matí, i a partir de les 16:00 hores es completarà la jornada orientadora amb una cursa d’orientació a peu amb circuits d’iniciació i també d’entrenament per a federats.

Dissabte juny 29
Diumenge setembre 15
Dissabte setembre 21
Diumenge setembre 22
Dissabte setembre 28
Dissabte octubre 5
Diumenge octubre 6
Dissabte octubre 12
Diumenge octubre 13
Dissabte octubre 19
Diumenge octubre 20
No event found!
Load More