cartografia / Mapes

Passos per a realitzar un nou mapa d’orientació

 
  • Registre de mapa

    La sol·licitud de registre de mapa, serveix per incloure aquest treball en el registre de mapes d'orientació de Catalunya que té la FCOC.

  • Reserva de mapa

    La reserva de mapa és una sol·licitud en la que els clubs informem de la voluntat de realitzar un mapa en una zona determinada i demanen que cap altre club pugui realitzar un altre treball a la mateixa zona. La reserva té una durada de dos anys des de la recepció de la sol·licitud.

  • Sol·licitud subvenció (si cal)

    La sol·licitud subvenció de mapa és el pas necessari per poder accedir al programa de subvenció de mapes que anualment proposa la federació.

QR d’enllaç al calendari FCOC

Recomanem que a tots els mapes, tant de curses oficials com populars, s’afegeixi a la seva maquetació i impressió aquest logo mostrant un codi QR que porta directament a la pàgina del calendari.
 
La intenció és fer més senzilla la cerca de les properes curses, especialment per la gent que s’inicia i els nous federats.
 
Us oferim la versió simple (QR pur) i la versió amb marc i el logo de la FCOC, en formats .png i .pdf, a triar el que més us convingui per l’espai de què disposeu.
 
REGLAMENT
FORMULARIS CARTOGRAFIA

Teniu a al vostra disposició els formularis per poder gestionar diferents aspectes relacionats amb la gestió dels treballs cartogràfics.