8 medalles per Catalunya al Campionat d’Espanya Ultrascore MTB-O

El passat dissabte, dia 15 de maig, va tenir lloc a Hellín (Albacete) el primer Campionat d’Espanya Ultrascore MTB-O amb una nombrosa participació de corredors/es catalans/es. Tots ells van tenir una excel·lent actuació ja que van aconseguir un total de 8 medalles. Bernat Selva (CAT-O) i Arlet Sales (CAT-O) en les categories M15 i F15 i Joan R. Fornaguera (GO-XTREM) es van endur el títol de campions d’Espanya en aquesta modalitat que combina la bicicleta amb l’score, o sigui escollir una ruta per aconseguir la màxima puntuació en un temps predeterminat.

El temps, segons la categoria, anava de les 2 a les 6 hores i tot i la novetat, va despertar força interès entre els corredors d’altres modalitats de l’orientació. Així doncs, a part de les medalles d’or també cal destacar la plata per Alba Loré (CAT-O) F17, Jana Lüscher (CAT-O) sènior, Cristina Bertran (CAT-O) F40, Jordi Sales (CAT-O) M50 i Anna Amigó (CAT-O) F50.