Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes i de Nocturna

El passat dissabte dia 23 de març va ser un dia complet, amb el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes al matí al poble de Prats de Lluçanès, i al vespre Campionat de Nocturna ala boscos del voltant de Prats. Tot organitzat pel club COB.
 
Els relleus van fer vibrar el poble, amb uns circuits molt ràpids, que ens van fer estar atents fins al final per saber qui guanyava. Finalment, en categoria sènior, la primera posició va ser per l’equip del COC compost per Alba Loré, Quim Vich, Tomas Wilson i Ona Ràfols. La segona posició va ser per l’equip d’Aligots format per Maria Gumà, Ernest i Martí Pou i Guinedell Faja, i, en tercer lloc, l’equip del GoXtreme format per Mar i Guillem Serrallonga, Roger i Clara Virgili. 
 
A la tarda va haver-hi model event al terreny del costat de la nocturna, i ja al vespre es va donar el tret de la sortida en massa. Molts frontals van sortir a la llum de la lluna a orientar pel bosc, en un circuit tècnic i complicat. En categoria elit femení Mar Serrallonga (GoXtreme) arribava primera, seguida en segona posició de la Jana Lüscher (UEVic) i, en tercer lloc, de l’Ona Ràfols (COC). En categoria masculina arribaven Tomas Wilson (COC) primer a l’esprint amb Biel Ràfols (COC) que arribava segon i Quim Vich (COC) que arribava tercer.