Bona actuació de Xènia Ledesma als mundials júnior d’orientació

Del 5 al 10 de setembre s’ha disputat a Turquia el mundial d’orientació júnior amb la participació de la corredora bagenca Xènia Ledesma (XinoXano) que formava part de la delegació de la selecció espanyola.

Han estat dies intensos amb 5 curses al costat dels millors corredors i corredores del món. El primer dia es va córrer l’esprint urbà on Ledesma va obtenir la 54ena posició. Es va seguir amb la cursa classificatòria de la Mitja Distància on a partir de 3 sèries obtenien plaça per la final A 60 corredores. La Xènia, tot i quedar 21ena de la seva sèrie es va quedar a només 4 segons d’entrar a la final A amb la qual cosa va haver de disputar la final B on es va classificar en 9ena posició.

La quarta cursa va ser la de llarga distància pels boscos turcs amb una 40 posició i, el darrer dia els relleus, corrent la segona posta i fent equip amb Patricia Toledo i Kika Basarán. Van quedar en 29ena posició.

Bona experiència internacional pels joves orientadors catalans aquest estiu que van agafant experiència en competicions d’alt nivell.