Campionat d’Espanya Ultrascore 2024

Dissabte 6 d’abril, es va disputar el Campionat d’Espanya d’ultrascore, organitzat pel club Navaleno-O, en els increïbles boscos del voltant dels pobles de Navaleno i San Leonardo de Yagüe, a la provincia de Soria (Castella i Lleó). 
 
Resultats molt top dels catalans que es van desplaçar cap allà!! En categoria femenina, l’equip ‘Gomets del COC’ format per Mònica Aguilera, Victòria Díaz i Isabel Escayola, es van proclamar Campiones d’Espanya en categoria sènior a la rogaine de 8h, totes tres membres del club COC. 
A la rogaine de 6h: a la categoria superveterans masculí, l’equip COC COC format per Pere Bossa i Albert Daví es van endur el campionat, seguits de l’equip Goxtreme-Toledo -O- Pinares format per Joan Fornaguera del GoXtreme i Luís Martín de los Rios del Toledo-O, que quedaven segons. A superveterans mixte, l’equip CAt-O Silva- Can Pocurull, format per Sebastià Massagué i Núria Querol, es van endur una segona posició! I per últim a la categoria ultraveterans masculí, l’equip GoXtreme Barcelona format pel Santi Guillén i en Toni Serrallonga es van endur també una segona posició!
Enhorabona a tota la resta de catalan/es desplaçat/des!!