CEO 2022 a Sabiñánigo – Un èxit pels catalans!

Amb la segona part del CEO de Huesca donem per finalitzats els Campionats d’Espanya 2022!!
Un total de 177 catalans s’han desplaçat al Pirineu Aragonès per disputar els CEOs de relleus clàssics i mitja als terrenys de Ibort (Sabiñanigo) i d’esprint a la ciutat de Huesca.
Per primer cop a la història de la orientació espanyola hi ha hagut una retransmissió en directe, amb radiocontrols i tele al bosc, i pantalla a la meta de l’esprint, on totes les corredores van poder gaudir de l’espectacle en directe. Comentat pel corredor valencià Manu Jurado.

Divendres als relleus catalunya va arrasar els podis de totes les categories. A destacar les dues plates a homes i dones sénior pels equips formats per: Pau Llorens del Cat-O, Marc Serrallonga del Cat-O i Biel Ràfols del Cat-O, i Laia Gil del Cat-O, Mar Serrallonga del GO i Xènia Ledesma del Cat-O. En total els equips catalans es van endur 10 ors i 3 plates.

Dissabte pel matí es va disputar la qualificatòria d’esprint al parc de Miguel Servet, i a la tarda la final d’esprint al casc antic de la ciutat. Catalunya va aconseguir 9 ors, 7 plates i 9 bronzes. Amb una final molt emocionant i ajustada per part de Pau Llorens i l’Álvaro Casado (de Madrid).

Finalment, diumenge va ser el torn de la mitja distància, amb 8 ors per Catalunya, 12 plates i 10 bronzes! A destacar el bronze de la Ona Ràfols a dones èlit, la primera medalla nacional després de ser mare dues vegades, i l’or de Pau Llorens!

Des de la FCOC volem felicitar a totes les corredores que heu participat pel treball d’equip!! I enhorabona al club CAT-O per ser campió del CEO!