Els catalans brillen als podis al Campionat Ibèric Masculí

• Disputat a València de Alcàntara (Extremadura)

El passat cap de setmana es va disputar a València de Alcàntara (Extremadura) una nova edició del Campionat Ibèric d’orientació masculí. Es tractava de l’últim trofeu del calendari puntuable per a la lliga espanyola d’orientació 2022. Aquesta competició consistia en tres curses, dues de bosc i una urbana. Els terrenys eren típics de la regió amb deveses amb abundància de roca que dificultaven els atacs precisos als controls.

A nivell de clubs, el català CAT-O va aconseguir consolidar la 2a posició de la classificació que ja duia abans del campionat. A més, va poder retallar molts punts al primer classificat, el Colivenc (Onil) fins a quedar-se a uns escasos 200 punts de diferència.

La competició donava premis als guanyadors de cada categoria masculina tenint en compte totes les competicions realitzades durant el cap de setmana. Els corredors que van pujar al podi final del Campionat Ibèric Masculí són: