Els veterans catalans participant al Campionat del Món d’Itàlia s’enduen 2 medalles

5 dies d’orientació per terres italianes dins del programa dels World Masters Orienteering Championships. Les disciplines que se celebrerien són: sprint qualificatòria, sprint final, qualificatòria de bosc, mitja final i llarga final. Aquesta seria la programació pels campionats que es disputarien a la ciutat de Puglia, província de Gargano.

Com sempre en aquestes ocasions, molts catalans van decidir participar-hi per tal de demostrar el bon nivell dels nostres atletes. Les categories on hi participaven anaven des dels més joves amb 35 anys fins als més adults de més de 90 anys.

La competició va començar dissabte amb la la qualificatòria de Sprint. Aquesta donava accés a la final, on es van produir els millors resultats dels atletes catalans: Anna Amigó va aconseguir una plata a la categoria W55 i Biel Ràfols un bronze a M35.

La següent prova era la qualificatòria de bosc a Foresta Umbra, que permetia optar a les medalles als dies de les finals si aconseguies passar a la Final A. Aquí hi va haver 3 atletes catalans que van aconseguir una plaça a la final A: Biel Ràfols (H35) 9è, Anna Amigó (D55) 14a, Albert Daví (H55) 17è.

Cal destacar que a la Final de Llarga el Biel Ràfols va aconseguir estar entre els 6 millors, una categoria on el guanyador era ni més ni menys que el múltiples vegades campió del món Daniel Hubmann.