CESA 2024 – Portillo

Aquesta passada setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Portillo (Valladolid). La competició va començar divendres 28 amb la mitja distància al matí a l’Àrea recreativa Fuente Minguez. A la tarda es va disputar l’esprint en el poble d’Olmedo, amb uns circuits ràpids i amb poc desnivell. Dissabte matí la llarga distància va estar passada per aigua, fent la cursa per les dunes de Valladolid molt èpica! A la tarda va continuar la pluja, que va ser la reina de la prova trail-O, als afores del poble de Portillo. I finalment diumenge al matí van ser els relleus mixtes de bosc a l’àrea recreativa Fuente Minguez (Portillo), amb uns circuits ràpids i tècnics.
 
A la mitja distància Sira Font va ser 3a a Infantil F, Carlit Tölkkö 2n a Inf M, Cesc Amat i Bernat Gomà 2n i 3r respectivament a Cad M, Arlet Sales i Guinedell Faja 1a i 2a respectivament a Juv F, i Jan Amat 1r a Juv M.
 
A l’esprint Airina Sales va ser 3a a Inf F, Carlit Tölkkö i Martí Hernández 2n i 3r a Inf M, Joan Mendez i Cesc Amat 2n i 3r a Cad M, Guinedell Faja i Arlet Sales 1a i 2 a Juv F, i Bernat Selva 2n a Juv M.
 
A la llarga distància Carlit Tölkkö va ser 2n a Inf M, Guinedell Faja i Arlet Sales 1a i 3a a Juv F, i Jan Amat i Ernest Pou 1r i 3r a Juv M.
 
Al Trail-O Bruna Sanz va ser 1a a Cadet.
 
Als relleus mixtes Catalunya A Inf va ser 2a amb l’equip format per Sira Font, Martí Hernández, Aleix Puig i Airina Sales. A Juvenil Catalunya B van ser 1rs amb l’equip format per Maria Gumà, Martí Pou, Jan Amat i Arlet Sales, i Catalunya A van ser 2ns amb l’equip format per: Joana Monge, Ernest Pou, Bernat Selva i Guinedell Faja.
 
I per acabar, en els resultats generals per comunitats tant la categoria Infantil com la Juvenil s’han endut l’or.