El COC fa història i copa el podi masculí de la Catalunya O-Meeting

El passat cap de setmana, la comarca catalana del Berguedà ha acollit la 7a Lliga Espanyola d’Orientació a peu amb el Catalunya O’Meeting 2024. 750 participants han disputat aquesta prova, sota l’organització de la FCOC.

La competició començava dissabte amb la distància llarga, en la qual resultaven vencedors en categoria elit els esportistes catalans Quim Vic (COC) i Ona Ràfols (*COC). La segona plaça va ser per a Thomas Wilson (COC) i María Prieto (Malarruta), mentre que el tercer lloc en aquesta prova va ser per a Isaac Hernández (CODAN) i Nerea González (Toledo-O).

La tarda de dissabte, el centre històric de Berga va acollir l’sprint, amb triomf de David Rojas (Alabarda-O) i María Prieto, mentre que la segona plaça va ser per a Thomas Wilson i Nerea González. En la tercera posició femenina va haver-hi un empat entre Ana Defez (BMT Casas de Ves) i Ona Ràfols, mentre que Álvaro García Bernabeu (C.E. Colivenc) va recollir el bronze masculí.

La distància mitjana va tancar la competició del cap de setmana, amb triomfs elit de Thomas Wilson i María Prieto. Nerea González i Biel Ràfols (COC) van recollir la plata, mentre que Alba Trabal i Eloi Martí, tots dos del club Aligots, es van emportar el bronze en aquesta prova.

Els resultats complets de la prova estan disponibles en aquest link: https://orientacio.cat/o-catalunya/competicio/, així com els enllaços per a la plataforma O-Track https://tractrac.com/event-page/event_20240920_CatalunyaO/3033. Les pròximes cites del calendari espanyol d’O-Peu seran els Campionats d’Espanya, a la província de Granada del 18 al 20 d’octubre, i a Ciudad Real, de l’1 al 3 de novembre.