Ja som 4 equips catalans inscrits al Jukola 2022! Aprofiteu els últims dies d’inscripció sense recàrrec

Tal i com es va comentar fa unes setmanes, des de la FCOC volem facilitar als federats que puguin participar al Jukola 2022, la competició d’orientació per relleus més gran del món amb més de 20.000 participants. 

Els plaç per a inscriure’s sense recàrrec acaba el 31 de gener! Per tant no badeu i apunteu-vos al següent enllaç – LINK.

Una mica d’informació addicional:

LLOC

Com sempre es realitza a Finlàndia, i en aquesta edició serà concretament a Lukkari, a 2h amb cotxe des de Hèlsinki, és a dir, una bona oportunitat! Des de fa molts anys que la federació dóna suport als esportistes catalans de la selecció per a participar-hi, però ara oferim aquesta oportunitat per a tots els federats que puguin gaudir d’aquesta experiència que creiem que tot orientador hauria de viure una vegada a la vida. 

PER A QUI?

Tothom que ho vulgui! Creiem que si fem un bon grup l’experiència serà encara millor, compartint allotjament i també compartint una carpa llogada a l’organització per a poder-hi encabir tots els catalans durant la cursa. I serà una bona motivació per a poder aprofitar les diferents opcions d’entrenament que hi haurà durant els mesos previs. 

QUI HO ORGANITZA?

La FCOC s’encarregarà de les gestions de les inscripcions, mapes d’entrenament i allotjament (fins a un límit de 35 persones) i cada participant haurà de pagar la seva part de despeses, excepte aquells que formin part de la selecció que se’ls ajudarà amb una part de subvenció.

Totes aquelles persones que creguin que poden formar part de la selecció poden fer dues coses, si decideixen anar-hi segur (tant si reben subvenció com si no) que s’apuntin al qüestionari. Si només hi aniran en cas que estiguin subvencionats, que no s’apuntin.