La FCOC promou una campanya per incorporar nous federats

La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya ha iniciat una campanya per captar nous federats, pensada sobretot en premiar a aquells que ja tenen una llicència en aquests moments. El President Josep M. Santiago ha afirmat que “Sempre diem que la Federació som tots, per tant que hi hagi més llicències ens afavoreix a tothom. Però això no es palpable pel federat, i volíem fer que realment ho notes i l’hi valgués la pena l’esforç de captar nous federats.” Per això, el descompte es farà al federat que ja existeix, i s’aplicarà a la llicència del 2023. Així, si aporta un nou federat per aquest 2022, se l’hi descomptarà el 50 % de la llicència del 2023 al federat que ja té llicència. Si n’aporta dos, la llicència 2023 se li renovarà automàticament i de forma gratuïta. La única condició és que el nou federat mai abans hagi tingut llicència amb la FCOC. 

Els nous federats tindran un preu de 40 € (adults) i 20 € (menors), sense que se’ls hi apliqui cap descompte addicional, per evitar gregues comparatius amb aquells federats que ja han tramitat la llicència.

EL DESCOMPTE S’APLICARÀ SEMPRE SOBRE LA LLICÈNCIA FCOC. LA PART PER HOMOLOGAR A FEDO NO TINDRÀ CAP DESCOMPTE.

La cobertura contempla les modalitats d’orientació a peu, rogaining, MTBO, raid d’aventura, trail-O i ski-O de forma competitiva. Es podrà participar en competicions oficials i sota el paraigües de la FCOC de totes elles. La cobertura d’entrenaments individuals o de clubs FCOC també queda coberta. Donat que dins del raid d’aventura s’incorporen diferents esports, hi ha cobertura en les disciplines de les curses de muntanya, alpinisme, senderisme, escalada, ràpel, maniobres en cordes, vies ferrades, tirolina, barrancs, patinatge, tir amb arc, piragüisme, caiac de mar, rafting, hidrospeed i natació en aigües obertes. Tot això fins a 3.500 metres d’alçada, àmbit nacional i internacional.

Ser federat de la FCOC, a més,  comporta molts avantatges com:

  • Tenir una assegurança mèdica d’accidents esportius, tant per a les competicions com pels entrenaments de club o de forma individual.
  • Poder participar a totes les competicions FCOC, Iberogaine, i populars d’àmbit català.
  • Preus Especials en la realització de proves d’esforç i consultes de nutrició esportiva a diferents centres arreu de Catalunya. 
  • Estades i Campus per a joves i adults on millorar tant la tècnica com la part física del nostre esport. 
  • Descomptes en Plans d’Entrenaments Personalitzats pensats específicament per a l’orientació, i controlats per entrenadors titulats i també orientadors. .
  • Afavorir-se de descomptes o gratuïtats en la formació realitzada per la FCOC.
  • Afavorir-se de descomptes o gratuïtats en la compra de material FCOC (roba seleccions, pinces SI; balises…)
  • Participar i Opinar. Pots formar part de les diferents comissions de treball de la FCOC.

Qualsevol persona que es vulgui federar es pot adreçar a qualsevol dels 25 clubs afiliats a la Federació repartits per tota la geografia catalana o be trucar a la mateixa federació (630 110 427).

Diumenge setembre 15
Dissabte setembre 21
Diumenge setembre 22
Dissabte setembre 28
Dissabte octubre 5
Diumenge octubre 6
Dissabte octubre 12
Diumenge octubre 13
Dissabte octubre 19
Diumenge octubre 20
Dissabte octubre 26
No event found!
Load More