Nova incorporació a l’equip de tècnics – Carlos de Manuel Navío

Des de la FCOC donem la benvinguda a l’equip de tècnics a en Carlos de Manuel, un orientador vingut de Madrid que actualment viu en un poblet prop de la Seu d’Urgell i que participarà amb el club Xino Xano. 

Estem molt orgullosos de tenir-lo a l’equip i també d’haver comptat amb dos altres professionals de l’esport que van optar a aquesta plaça dins de la Federació, als quals també volem agrair la seva motivació. 

Per davant s’apropen diferents tasques relacionades amb la tecnificació i sobretot amb la promoció, donant suport als clubs i també en aquelles activitats en les que es necessita un equip humà més gran per a seguir oferint activitats de qualitat. I com possiblement és la millor manera d’iniciar aquesta tasca ja ha participat en el camp d’entrenament a Guardamar del GTO i la Selecció Absoluta, compartint així tasques amb en Sergi Oliveras i Pau Llorens i estant amb contacte amb els esportistes. 

Tenim la confiança en que serà una peça important dins de l’equip i que aquesta nova tasca li encaixarà tant bé com ho ha fet a dins de la FCOC.