Rogaine Cap de Creus edició 2021

El club Aligots ha organitzat aquest cap de setmana a El Port de la Selva, la IV Rogaine Cap de Creus. Més de 500 participants d’arreu d’Europa es van reunir a l’Alt Empordà per disputar la que ja és un clàssic del calendari.

Els resultats més destacats es troben en les categories Open aboslutes

L’equip Roadwolf Women amb Imbi Soome i Laidy Proosväli va guanyar la competició en categoria femenina amb 203 punts. Just darrera hi havia la Clàudia i Laura Samaranch del Embauscades també amb 203 punts. En tercera posició la Riika Ploompuu i la Grethe – Johanna Ploompuu del Asjapulgad amb 163punts.

En categoria masculina l’equip Raid Aventure Avey amb Jérémy Granier i Noé Durocher van guanyar amb 251. En segona plaça el Manuel Genestoux, el Jérôme Lacombe i el Thomas Saint-Girons del SCA2gonde amb 251 punts. En tercera posició l’Eric Colon el Roberto Pascual del CDN-Renovables amb 250 punts.

Pel que fa a la categoria mixte, Sander Mirme i Eleri Hirv del Lupus & Lepus amb 244 van proclamar-se vencedors. En segona posició el Magí Llaveria i la Laura Escolà del Montsant amb 214 punts. I tercers la Irita Pukite i el Guntars Mankus del Isostar Latvia amb 209 punts.

Resultats i imatges al següent link

Vídeo de la sortida – Vídeos i imatges per Narcís Pou