Rogaining Serra de Milany

Quasi bé 500 orientador@s es van desplaçar dissabte passat a Vallfogona del Ripollès per a competir a la Rogaine Serra de Milany, organitzada pel club Aligots, i puntuable per la Copa Catalana de Rogaine i Campionat IberoRogaine!!!

Es van dur a terme 4 curses de diferents hores: 2h, 4h, 8h i 12h en un mapa exigent, però amb molt d’encant.

Els guanyadors de la cursa de 2h van ser l’equip Viu l’orientació, format per Anna Viure i Jaume Viure) amb 37 punts. En la cursa de 4h, en categoria Open Mixte va guanyar l’equip TRAB2 (Alba Trabal i Lluis Bedós), a Homes Open l’equip Kompass Go es va endur la victòria (Guillermo Garcia i Marius Alsius), i a Dones Open van guanyar Les Daines (Nuria Riba i Silvia Puigcercós).

A la cursa de 8h, a Open Mixte va guanyar l’equip Som energia (Melibea Quintana i Miquel Marimon), a Homes Open l’equip AMSO34 (Olivier Guignard i Thierry Choumard), i en Dones Open l’equip Mindundis (Aida Urgell i Blanca Foix).
I per últim, a la cursa de 12h, Els gaunyadors a Open Mixte van ser l’equip Miminaci (Ales Balcar i Jana Balcarova), a Homes Open l’equip CatRaid (Jaroslav Najman i Josep Carreras), i a Dones Open l’equip ALICOB TOBOGAN (Ampa Gil i Marta Bruns).