Selecció catalana Curses orientació

Pau Llorens, Seleccionador FCOC

Sota la direcció tècnica de Pau Llorens, la proposta és ambiciosa amb els orientadors d’elit i júnior i posa les bases per una gran tecnificació dels més joves que doni els seus fruits en els propers anys.

El projecte és multidisciplinari i pretén aglutinar quatre modalitats per donar una potent base tant en O-Peu, Rogaine, Raid com MTB-O.

Objectius generals

  • Donar el màxim suport als esportistes Catalans per millorar esportiva-ment i participar en competicions interna-cionals d’alt nivell.
  • Aconseguir els millors resultats possibles en les competicions interna-cionals en les quals es competeixi com a Selecció Catalana.
  • Treballar en forma de piràmide, la base és el més important.

ELS EQUIPS

  • El grup base 2022 té com a objectiu generar hàbits d’entrenament i plantejar objectius de rendiment. Els criteris de selecció els podeu trobar en el document adjunt.
  • La selecció absoluta 2022 O- Peu té com a finalitat oferir entrenaments als esportistes més experimentats per a facilitar la consecució d’objectius internacionals.
  • La selecció junior 2022 O-Peu ha de suposar el pont entre el grup base i l’equip sènior amb objectius tant a nivell estatal com internacional.
 
O-Peu
Rogaining
MTB-O
Raid
Selecció Absoluta4 orientadors/esParticipació al
WRC Rep. Txeca
Participació
al
Campionat
d’Espanya a
la Rioja
Properament
Junior (18-23)6 orientadors/esParticipació al
WRC Rep. Txeca
GTO (12-18)18 Esportistes de les categories Infantil, Cadet i Juvenil.