Selecció catalana Curses orientació

Pau Llorens, Seleccionador FCOC

Sota la direcció tècnica de Pau Llorens, la proposta és ambiciosa amb els orientadors d’elit i júnior i posa les bases per una gran tecnificació dels més joves que doni els seus fruits en els propers anys.

El projecte és multidisciplinari i pretén aglutinar tres modalitats per donar una potent base tant en O-Peu, Rogaine com MTB-O.

Objectius generals

  • Donar el màxim suport als esportistes Catalans per millorar esportiva-ment i participar en competicions interna-cionals d’alt nivell.
  • Aconseguir els millors resultats possibles en les competicions interna-cionals en les quals es competeixi com a Selecció Catalana.

ELS EQUIPS

  • El grup base 2021 estarà format per 14 esportistes de 14 a 18 anys i té com a objectiu generar hàbits d’entrenament i plantejar objectius de rendiment. Els criteris de selecció els podeu trobar en el document adjunt.
  • La selecció absoluta 2021 O- Peu estarà formada per 4 esportistes (2 nois i 2 noies) i té com a finalitat oferir entrenaments als esportistes més experimentats per a facilitar la consecució d’objectius internacionals.
  • La selecció junior 2021 O-Peu la formaran 6 esportistes i ha de suposar el pont entre el grup base i l’equip sènior amb objectius tant a nivell estatal com internacional.