Selecció catalana Curses orientació

Des de la direcció tècnica de la FCOC s’estructura una proposta ambiciosa que treballa en forma de piràmide, donant un suport en un grup gran en la base i oferint també avantatges per als referents en categories absolutes.

La idea és tenir en un futur pròxim i de forma anual unes seleccions de cadascuna de les modalitats que la FCOC engloba (O-Peu, Rogaining, Raid i MTB-O) buscat la manera més adequada d’oferir el suport als esportistes i per a promocionar la modalitat.

OBJECTIUS GENERALS
  • Donar el màxim suport als esportistes Catalans per millorar esportivament i participar en competicions internacionals d’alt nivell.
  • Aconseguir els millors resultats possibles en els Campionats d’Espanya i les competicions internacionals en les quals es competeix com a Selecció Catalana.
  • Treballar centrats en la base per garantir un futur prometedor.

ELS EQUIPS

A sota podeu trobar els diferents equips. Tots aquests equips es basen en el Projecte de tecnificació FCOC 2023-24:

  • El GTO (Grup de Tecnificació) té com a objectiu generar hàbits d’entrenament i plantejar objectius de rendiment. És un grup permanent que treballa durant tota la temporada plantejant-se objectius a llarg termini.
  • La selecció absoluta 2023 MTB-O té com a finalitat donar suport als millors esportistes catalans per a competir en els Campionats d’Espanya, motivar al grup de corredors i corredores de MTBO de Catalunya i crear referents esportius entre la comunitat orientadora.
  • La selecció absoluta 2023 O-Peu té com a finalitat donar suport als millors esportistes catalans per a competir en els Campionats d’Espanya, per classificar-se en seleccions Espanyoles i competir internacionalment. També participar internacional i aconseguir un TOP100 al Jukola 2023. Motivar al grup de selecció absoluta i focalitzar-se en les modalitats de relleus. Crear referents esportius entre la comunitat orientadora.
  • La selecció absoluta 2023 Rogaining té com a finalitat donar suport als millors esportistes catalans per a competir en el Campionat d’Europa 2023, representant internacionalment la Selecció Catalana; motivar al grup de selecció i generar hàbits d’entrenament entre els orientadors; crear referents esportius entre la comunitat orientadora.
  • La selecció CESA 2023 O-Peu serà la representació de la FCOC en el Campionat d’Espanya Escolar que es disputarà a Tarragona a l’estiu 2023.