Stage Pre-Jukola a Font Romeu

Els pròxims 3, 4 i 5 de juny des de la FCOC s’organitza l’Stage Pre-Jukola, un camp d’entrenament d’orientació per a preparar aquesta competició que enguany la federació hi participarà amb 3 equips masculins i 3 equips femenins!

Serà un entrenament enfocat a treballar les tècniques d’orientació més “nòrdiques”, buscant en els terrenys de Font Romeu uns boscos similars als que els corredors i corredores es trobaran en la competició. Alhora també es treballarà les sortides en massa i els relleus, per a millorar en aquestes situacions on estem envoltats de persones. 

Serà un camp d’entrenament obert a tots els federats FCOC que vulguin participar-hi, encara que el nivell serà generalment alt per a poder oferir el màxim de millores tècniques. Tot i així, tothom pot apuntar-se i encara que no es completin els entrenaments al 100% no serà un problema, però tothom haurà de ser responsable d’ell/a mateix/a per tornar a la meta. 

A part es realitzarà una xerrada per a preparar de forma teòrica aquesta competició i per a agafar el màxim de motivació per als esportistes que ens representaran en poc menys de 3 setmanes en terrenys nòrdics. Us hi esperem a tots!

Dissabte juny 1
Diumenge juny 2
Dissabte juny 8
Dissabte juny 15
Dissabte juny 29
Diumenge setembre 15
Dissabte setembre 21
Diumenge setembre 22
Dissabte setembre 28
Dissabte octubre 5
No event found!
Load More