Stage Pre-Jukola a Font Romeu

Els pròxims 3, 4 i 5 de juny des de la FCOC s’organitza l’Stage Pre-Jukola, un camp d’entrenament d’orientació per a preparar aquesta competició que enguany la federació hi participarà amb 3 equips masculins i 3 equips femenins!

Serà un entrenament enfocat a treballar les tècniques d’orientació més “nòrdiques”, buscant en els terrenys de Font Romeu uns boscos similars als que els corredors i corredores es trobaran en la competició. Alhora també es treballarà les sortides en massa i els relleus, per a millorar en aquestes situacions on estem envoltats de persones. 

Serà un camp d’entrenament obert a tots els federats FCOC que vulguin participar-hi, encara que el nivell serà generalment alt per a poder oferir el màxim de millores tècniques. Tot i així, tothom pot apuntar-se i encara que no es completin els entrenaments al 100% no serà un problema, però tothom haurà de ser responsable d’ell/a mateix/a per tornar a la meta. 

A part es realitzarà una xerrada per a preparar de forma teòrica aquesta competició i per a agafar el màxim de motivació per als esportistes que ens representaran en poc menys de 3 setmanes en terrenys nòrdics. Us hi esperem a tots!

Diumenge juny 4
Dissabte juliol 1
Dissabte setembre 9
Dissabte setembre 23
All Day Rogaine d’Alp
Dissabte setembre 30
Diumenge octubre 1
Dissabte octubre 7
Diumenge octubre 8
Dissabte octubre 14
Dissabte novembre 4
Diumenge novembre 5
Dissabte novembre 11
No event found!
Load More