Campioant de Catalunya de BTTO a Vidreres

Aquest dimecres 12 d’octubre el poble de Vidreres de la província de Girona ha estat seu del Campionat de Catalunya de BTTO Rogaining. Gairebé una centena de ciclistes han volgut gaudir d’aquest espai que fa uns anys ja va acollir una prova que puntuava a nivell mundial.

A la sortida s’hi han plantat els esportistes catalans més reconeguts de la disciplina i molts d’ells no han decepcionat. En la categoria femenina, Mònica Aguilera (COC) ha aconseguit la victòria amb una puntuació total de 123 punts. Just darrera, amb 122 punts, l’Alba Trabal (Gastant Keks) ha quedat en 2a posició i Jana Lüscher amb 101 punts ha quedat 3a.

Pel que fa a la categoria masculina, el David Tarrés (COB) ha guanyat amb contundència: 173 punts. En segona posició ha quedat l’Òscar Yánez (GO-Xtreme) amb 152 punts i el Jordi Jiménez (LNF) tercer amb 148 punts.