EXCEL•LENTS RESULTATS DE LA ORIENTACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MTBO

Després de les dues curses, llarga i mitja distància, cal destacar els bons resultats dels catalans/es que es van endur fins a 8 medalles

Excel•lents resultats de la orientació catalana al Campionat d’Espanya de MTBO
El passat cap de setmana es va disputar a Alborea (Albacete) el Campionat d’Espanya de MTBO amb excel·lents resultats pels esportistes catalans que van participar-hi. Després de reemprendre la competició a Portugal fa una setmana després de l’aturada derivada de la pandèmia, es corria el CEMTBO amb totes les mesures de seguretat sanitàries pels corredors.
En les categories femenines, Mónica Aguilera (CAT-O) es va proclamar campiona d’Espanya en les dues distàncies, a l’igual que Laura Escolà (Montsant) en la categoria F21.

Pel que fa als homes, Magí Llaveria (Montsant) obtenia dues segones posicions el que li va donar la victòria final a M21. Per la seva banda, Joan Ramon Fornaguera (GO-Xtreme, a M50 obtenia la primera posició a la llarga distància i la 3a. a la mitja.