23 medalles catalanes al Trofeo Aragon d’Orientació

Del 29 d’abril a l’1 de maig s’ha disputat a Orihuela del Tremedal i Bronchales (Terol) el Trofeo Aragón d’Orientació, puntuable per la Lliga Espanyola, amb la participació d’una bona colla de corredors i corredores de Catalunya. Com ja és habitual, hem tingut una bona colla de podis catalans, en total 23. Destaquen les medalles de plata a la categoria elit d’Alba Trabal i Thomas Wilson, tots dos del CAT-O i la 4rta posició de Quim Vich també a la màxima categoria.

Quatre dies de curses per boscos de pi, amb lleuger desnivell, poc sotabosc i algunes zones amb formacions rocoses. La cursa d’esprint es va disputar al poble d’Orihuela del Tremedal, petit nucli amb una trama urbana anàrquica farcida d’escales i baranes i amb carrers totalment asimètrics. Van ser dues curses de mitja distància, un esprint i una de llarga distància que van donar les puntuacions per a la classificació final.

Després de la suma de les 4 curses, van aconseguir la primera posició del Trofeo Roger Puig (U10), Aleix Puig (M12), Bruna Sanz (F14), Maria Gumà (F16), Jan Amat (M18E), Marta Bruns (F35A), Alexandra Svarcova (F35B), Anna Amigo (F50) i Albert Daví (M55).

Segona posició per a Cesc Amat (M16), Ernest Pou (M18E), Lola Gabarró (F18E), Judit Ravell (F20E), Thomas Wilson (elit), Alba Trabal (elit), Rose Kowalski (F40), Adela Illamola (F45) i Narcís Pou (M40).

Tercera posició per a Arlet Sales (F16), Guinedell Faja (F18E), Maria Belloso (F20E), Màrius Alsius (M35A) i Joan Ramon Fornaguera (M55).

Amb aquestes curses ja es porten disputades 13 de les 19 que puntuaran al final de la lliga espanyola. La propera cita serà el darrer cap de setmana de maig a Portugal amb el Trofeo Ibérico.