Benvinguts/des a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, la llar de l’esport de pensar i córrer.

Notícies Recents

GTO A FINLÀNDIA

De l’11 al 18 de juliol els joves del GTO han estat a Tampere, Finlàndia, a passar uns dies entrenant amb uns mapes preciosos del club Tampereen Pyrintö. Amb un total de 10 entrenaments i una cursa oficial finesa, on alguns...

Llegir Més

JWOC 2024 República Txeca

Aquesta passada setmana s’ha disputat el JWOC 2024 amb la participació de la Judit Ravell del club Montsant en el #TeamSpainJWOC, de l’1 al 6 de Juliol a República Txeca. La competició va començar amb dues curses urbanes, els relleus...

Llegir Més

Selecció Catalana de Rogaine 2024

Resolució:Selecció Catalana de Rogaine 2024La Comissió de Rogaine de la FCOC es va reunir en data 8 de juliol del 2024 per valorar lespuntuacions dels equips presentats a la convocatòria per formar part de la selecció catalana enel pròxim European...

Llegir Més
Què és?

Una cursa d’orientació és una activitat esportiva camp a través, contrarellotge i sense itinerari prefixat, on el participant ha de passar per uns controls assenyalats en un mapa en el menor temps possible i amb l’ajuda d’una brúixola.

Per a qui és?

En totes les curses hi ha diferents nivells i categories de manera que és apte per tots els col·lectius i generacions, des de nivell escolar, en petits grups d’amics o familiars, com el més alt nivell de competició internacional.

On es fa?

Les curses d’orientació es poden portar a terme des boscos, ciutats, parcs, jardins, llacs, pavellons esportius o fins i tot en la pròpia llar. El mapa és l’element essencial, que conté tota la informació per trobar els diferents controls.

Inscripcions
Inscriu-te ja a una cursa d’orientació
Calendari

No estàs federat... a què estàs esperant?

Benvinguts/des a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, la llar de l’esport de pensar i córrer.

Què és?


Una cursa d’orientació és una
activitat esportiva camp a través, contrarellotge i sense itinerari prefixat, on el participant ha de passar per uns controls assenyalats en un mapa en el menor temps possible i amb l’ajuda d’una brúixola.

Per a qui és?


En totes les curses hi ha diferents nivells i categories de manera que és
apte per tots els col·lectius i generacions, des de nivell escolar, en petits grups d’amics o familiars, com el més alt nivell de competició internacional.

On es fa?


Les curses d’orientació es poden portar a terme des
boscos, ciutats, parcs, jardins, llacs, pavellons esportius o fins i tot en la pròpia llar. El mapa és l’element essencial, que conté tota la informació per trobar els diferents controls.

Inscripcions
Inscriu-te ja a una cursa d’orientació
Calendari
Twitter feed @orientacio_cat

Properes Curses

Equipacions FCOC

Modalitats Curses Orientació

O-Peu

La clàssica.
Orientació precisa i ràpida. Individual
Més informació

Rogaine

Estratègia, equips, límit de temps
i classificació per punts
Més informació

Raids aventura

Multiesportiva per equips
amb l’orientació com a eix principal
Més informació

MTB-O

Orientació sobre bici de muntanya
Més informació

Trail-O

L'orientació inclusiva
Més informació

E-orientació

L'orientació en jocs d’ordinador
Més informació