Acaba el mundial d’orientació de la República Txeca

Els tres corredors catalans ja són a casa i fan una valoració de les seves curses

La setmana passada va ser intensa pels orientadors ja que es corria el mundial WOC2021 a la República Txeca amb els millors corredors del planeta. Tres catalans van estar seleccionats per la FEDO (Federación Española de Orientación) per participar-hi. Són Pau Llorens (COB), Marc Serrallonga (Go-Xtrem) i Quim Vich (COC). Finalitzat el mundial aquestes són les seves classificacions i les seves valoracions de les curses.

PAU LLORENS

Sprint. Va aconseguir el passi a la final, on va obtenir una 36a posició. El recorregut de la final era un gran laberint amb muralles i túnels. Es mostra satisfet d’haver pogut gaudir d’aquesta final on el nivell i la velocitat de cursa va ser molt alts.

Mitja distància. 18è a la cursa classificatòria. No passa a la final per només 11 segons. Pau Llorens no es mostra satisfet amb aquesta cursa perquè dos errors de 90 segons no li van permetre estar entre els 15 millor de la seva sèrie i, per tant, córrer la final.

Llarga Distància. 37è. Llorens es mostra satisfet per haver acomiadat el mundial amb aquesta cursa, exigent físicament, amb eleccions de ruta, pedres i passadissos gegants. Llorens manifesta que va poder gaudir de les 2h de cursa, tot i que lamenta no haver vist algunes de les millors eleccions de ruta. Tot i així no va cometre cap errada en l’atac a les fites i, per tant, aquesta última cursa li deixa molt bon gust de boca.

MARC SERRALLONGA

Mitja distància. La seva 25ena. posició a la cursa classificatòria no va ser suficient per aconseguir el passi a la final.

Llarga Distància. 49è. Per Serrallonga va ser una cursa molt dura des del primer moment, amb eleccions de ruta de trams molt llargs. Es mostra satisfet amb els resultats i s’emporta anotades moltes coses a millorar de cara a propers temporades. També vol donar les gràcies a totes les persones que l’han seguit i animat des de casa durant aquests dies.

QUIM VICH

Relleu. 22ens. Va córrer la tercera posta del relleu formant equip amb Edu Gil i Álvaro Pireto. Va haver de sortir amb frontal degut a la foscor que hi havia dins al bosc, pels núvols de tempesta. Amb unes condicions tant poc favorables, el corredor igualadí que corria el seu primer mundial, va anar progressant sobre el terreny a un ritme inferior al que li hauria agradat, segons explica ell mateix, per evitar errades. Al final, molt satisfet de la seva primer experiència en un mundial i amb ganes de reflexionar la cursa amb calma i tranquil·litat per millorar de cara a properes competicions.