Alba Trabal i Marc Serrallonga s’enduen dues victòries cadascú a la copa catalana de Rupit

Rupit va ser seu, durant el passat cap de setmana, de dues magnífiques curses sprint en terreny rústic i urbà parts de la copa catalana d’orientació a peu 2021.

Els corredors van haver de llevar-se d’hora per tal de córrer la 1a de les curses que començava a les 9.30 del matí. Una mica de fred però que en agafar el mapa ja havia desaparegut! Es començava a córrer per un terreny de bosc on s’havia de vigilar bé les eleccions de ruta. Més endavant la cursa s’endinsava al poble de Rupit tot acabant al costat del riu.

En la categoria elit, els resultats d’aquesta 1a mànega van ser:

1a Alba Trabal 2a Xènia Ledesma 3a Laia Medina

1r Marc Serrallonga 2n Josep Maria Freixa 3r Quim Solé

Resultats mànega 1

El segon sprint va tenir lloc principalment al casc antic de Rupit. Carrerons estrets i molts turistes van fer que els orientadors haguessin d’anar en compte de no tropessar ni passar-se cap pas!

Al final, en categoria absoluta els resultats del 2n Sprint van ser els següents: