Selecció absoluta FCOC O-Peu

La selecció absoluta de la FCOC en orientació a Peu ha tancat aquest cap de setmana la primera part de la temporada amb les proves de selecció per al Mundial i les 2 primeres Copes del Món. 
Durant aquests 6 primers mesos s’ha participat en 2 camps d’entrenament (Guardamar i Àvila) i també en 4 entrenaments fantasma arreu del territori català amb convidats internacionals de molt nivell. 
 
I ara és moment d’arrencar la 2a part de la temporada, on es tornarà a seleccionar als esportistes en funció dels resultats, l’entrenament físic i l’entrenament tècnic que han aconseguit durant aquests primers mesos de l’any, gràcies a la comissió de la selecció absoluta que ho decidirà de la manera més personal i concreta per a cadascun dels esportistes que vulguin formar-ne part. 
 
Podeu llegir els criteris en l’apartat de “seleccions” dins de la web FCOC, on trobareu tot allò que es valorarà de cada esportista, els avantatges que poden aconseguir i també les persones que han format part de l’equip aquesta primera part de la temporada. 
 
Sobretot el que es busca és esforç i compromís, ja que estem segurs que això són les claus de l’èxit!