Concentració de Nadal 2021: Portugal

Cada any, coincidint amb les dates entre Sant Esteve i cap d’Any, se celebra el camp d’entrenament de Nadal per a membres de les seleccions Júniors i Séniors de la selecció nacional. Aquest any el camp d’entrenament ha acollit a les dues categories a la vegada. Els atletes participants han hagut de desplaçar-se a Aguiar da Beira, Portugal.

En el cas dels catalans, hi ha hagut representació en la categoria júnior de Roger Virgili (Go-Xtreme) i en la categoria absoluta de Quim Vich (COC). Els dos corredors han pogut gaudir dels magnífics terrenys portuguesos amb exemples de mapes com el mostrat aquí sota. Molta roca i afloraments rocosos, boscos ràpids i sobretot molt complicats. Combinat amb exercicis tècnicament difícils han fet d’un camp d’entrenament perfecte per a començar la temporada de competicions al gener.

Aquests terrenys són els que s’utilitzaran per al campionat del món júnior 2022 (JWOC 2022), per tant era especialment important per als corredors d’aquesta categoria.

Si voleu seguir els entrenaments que han realitzat amb gps, podeu mirar els recorreguts a la pàgina web de livelox – link.