Dos catalans a la copa del món d’Itàlia d’O-peu

El passat cap de setmana es va celebrar a la província italiana de Veneto la darrera prova de l’any de la copa del món d’orientació. Dos orientadors catalans es van desplaçar a la regió per a disputar durant el cap de setmana les 3 proves que conformaven el campionat: Pau Llorens (COB) i Marc Serrallonga (Go-Xtreme).

Llarga distància (link)

La 1a de les competicions consistia en una llarga distància als terrenys de Cansiglio. Més de 20km de cursa per un boscos molt ràpids i amb pendents pronunciades. Els dos atletes catalans van fer unes curses molt netes i van poder assolir les posicions 61 el Pau i 76 el Marc.

Mitja distància (link)

Després d’un dia de descans, els atletes s’havien d’enfrontar a la prova més tècnica de les 3 que es celebraven. El terreny càrstic amb abundància d’elements rocosos i depressions va fer que la mitja distància fos molt tècnica i que qualsevol segon que es perdés fos una gran llosa per a determinar la posició final. En aquesta ocasió, els dos atletes catalans van assolir les posicions 83 el Pau i 70 el Marc.

Sprint mix-relay (link)

L’última cursa va ser uns relleus mixtes al poble Cortina d’Ampezzo. Aquesta localitat situada al mig de les Dolomites és famosa per les seves vistes a les muntanyes de la regió i per tenir un carrers dignes d’una competició de les característiques. En aquesta ocasió tant el Pau com el Marc corrien tot i que fora de categoria per no disposar d’un equip complet.