Gala Orientació Catalana 2022

  • El 17 de desembre a l’hotel CMC de Girona

La FCOC estrena enguany la Gala de l’Orientació Catalana. Es vol animar a tots els federats a participar a l’acte on es farà especial esment d’aquells esportistes que hagin assolit mèrits esportius enguany i se’ls lliurarà un guardó.

Quan es celebrarà la Gala de l’Orientació Catalana 2022? El proper 17 de desembre a l’Hotel CMC de Girona. La gala inclourà un sopar on s’entregaran els trofeus als clubs campions i als campions absoluts individuals de Copa Catalana de totes les disciplines. També s’entregaran guardons als podis de totes les categories. Es reconeixerà als esportistes que han assolit medalla en competicions internacionals i aquells que han representat a la FEDO en competicions IOF.

Per últim, rebran també un homenatge els clubs i esportistes que hagin fet podi a les diferents lligues estatals FEDO de cada modalitat. Abans de tots ells, s’honorarà i reconeixerà la tasca de tots els presidents que han passat per la federació.

Inscripcions LINK

L’acte es farà a les 20:00 hores, el dissabte 17 de desembre de 2022, a l’Hotel CMC de Girona, Carrer de Barcelona número 112, 17003 de Girona.

El menú serà el següent LINK

Tenint en compte l’hora de la gala, s’ha aconseguit una promoció al mateix hotel de la gala per una nit d’hotel amb esmorzar inclòs.

 LINK a l’oferta d’hotel

Dissabte setembre 30
Diumenge octubre 1
Dissabte octubre 7
Diumenge octubre 8
Dissabte octubre 14
Dissabte octubre 28
Dissabte novembre 4
Diumenge novembre 5
Dissabte novembre 11
Dissabte novembre 18
Diumenge novembre 19
Dissabte novembre 25
No event found!
Load More