Jana Lüscher (UE Vic) tanca la Copa del Món Sub-23 en 6a posició

Aquesta setmana, Itàlia ha acollit la Copa del Món Sènior de MTBO i el Campionat del Món Sub-23, darrera prova puntuable per al rànquing de la Copa del Món d’aquesta categoria jove. Després d’aquests dies de competició, l’osonenca Jana Lüscher ha aconseguit el diploma amb la 6a plaça a la classificació general de la Copa del Món de MTBO Sub-23 2023.

La competició incloïa dues proves individuals, mitjana i llarga distància, a més d’una prova de relleus. A la prova mitjana, Jana Lüscher era 24a absoluta (11a sub23) després d’haver de córrer gairebé sense descansar per culpa de l’anul·lació del vol d’anada i tot un periple per arribar a Itàlia.

A la prova llarga, la catalana era la millor espanyola amb la 19a plaça absoluta (9a sub23), seguida d’Elena Yllán amb la 21a. Fet que li permetia sumar els punts necessaris per a consolidar la seva 6à posició i el seu primer diploma a la Copa del Món a la categoria sub-23.

A la prova de relleus mixts, el primer equip espanyol, integrat per Elena Yllán, Juan Sanz i José Antonio Villar, era 11è per equips. Per la seva banda, l’altre combinat espanyol, format per Jana Lüscher, Javier Muñoz i Fran Cortés, era 14è.