JWOC 2023 Rumania

Aquesta passada setmana s’ha disputat el  Campionat del Món Junior, celebrat a Baia Mare (Romania). La competició s’ha compost de dos curses urbanes i tres curses de bosc.

Com a membres de la selecció espanyola junior hi han participat la Judit Ravell del club Montsant i la Maria Belloso del club Aligots.

La competició va donar el tret de sortida amb l’esprint, amb un mapa rapid i físic, on Judit va acabar la 58a i la Maria la 108a. El dia següent va ser el torn dels relleus mixtes, on Judit va córrer la primera posta de l’equip ESP1, acabant en 15a posició, i la Maria tambe la primera posta de l’equip ESP2. Al acabar per darrere del primer equip espanyol, el segon equip no va puntuar a la classificació final.

El dimecres va ser la mitja distància, amb un mapa ben tècnic, on la Judit va acabar la 44a i la Maria la 110a. Després d’un dia de descans ben merescut va venir el torn de la llarga distància, on el cansament de tots els dies ja es començava a notar. La Maria va ser la 76a i la Judit la 101a. I per últim els relleus clàssics on la Judit va córrer al primer equip ESP la segona posta i la Maria la primera posta d’un equip MIX. Malauradament l’equip de la Judit va fer MP després que la fita vista no li marqués!

Una gran experiència per a les joves corredores catalanes!