La Vall de Boí seu del Campionat de Catalunya de Rogaining

El dissabte 1 de juliol es va disputar a la Vall de Boí el campionat de Catalunya de Rogaining que era puntuable per Copa Catalana 2023. El club organitzador ha estat al Nova Fita, que van fer una cursa de 6h i una popular de 3h en uns terrenys oberts pirinencs a les pistes d’esquí de la Vall de Boí.

Un total de 100 equips van participar en aquesta edició del Campionat de Catalunya. El mapa de la cursa era extens i per aquest motiu l’estratègia i les eleccions de ruta van ser claus per determinar el resultat final. Com a element afegit, calia tenir en compte els fortíssims desnivells que van fer que els equips més en forma aconseguissin la victòria.

Els guanyadors absoluts del 1er Rogaine Vall de Boí 6h han estat en equip d’homes els navarresos Diego Yoldi Alastuey, Roberto Pascual Orcajo del CDN-NKE Erdiz Bizirik, en equip de dones les catalanes Victòria Diaz Manero i Isabel Escayola Gimeno de l’equip 365 Gomet, i en mixtes els madrilenys Pablo Alonso Regidor, Carolina Llop Calvo de l’Entrebalizas Iberia.

Els campions de Catalunya de Rogaine 2023:
  • Equip homes: COB de sort; Jordi Puigcercos Ballus, Ramon Aubets Rafart, Josep Maria Freixas Nogué (COB)
  • Equip dones: 365 Gomets; Victòria Diaz Manero, Isabel Escayola Gimeno (COC)
  • Equip mixtes: Som energia; Miquel Marimon, Melibea Quintana (UEVic)
Podeu consular tots els resultats a: