L’ESTACIÓ DE MUNTANYA DE BOÍ-TAÜLL ACOLLIRÀ EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE ROGAINE 2023

El Rogaine Vall de Boí es disputarà el proper 1 de juliol, en format de 6 hores i acollirà el Campionat de Catalunya de Rogaine, puntuable també per la Copa Catalana i la Lliga Iberogaine.

El Rogaine Vall de Boí forma part del festival de muntanya de la Vall de Boí, el GARMIN MOUNTAIN FESTIVAL, que els dies 1 i 2 de juliol oferiran un cap de setmana d’activitats per a tots els amants de la muntanya i les activitats a l’aire lliure.  

El Rogaine Vall de Boí oferirà: Campionat de Catalunya (6h i 40 fites) i un Rogaine popular (3h i 25 fites). Totes dues modalitats començaran a les 9h del matí des de l’Estació de Boí Taüll. Aquest rogaine promogut per OCISPORT serà possible gràcies a la col·laboració de l’ESTACIÓ DE MUNTANYA BOÍ TAÜLL, LA NOVA FITA que desenvoluparà la Direcció Tècnica i la Federació Catalana de Curses d’Orientació.

Les inscripcions per a la primera edició del Rogaine Vall de Boí s’obriran el proper dia 21 d’abril a les 12:00 a través del web www.garminmountainfestival.com, on també podeu consultar informació tècnica de cada cursa, així com els detalls del festival.