Selecció Catalana de Rogaine 2024

La Comissió de Rogaine de la FCOC es va reunir en data 8 de juliol del 2024 per valorar les puntuacions dels equips presentats a la convocatòria per formar part de la selecció catalana en el pròxim European Rogaining Championships, 17-18 Agost 2024, Misso, Estònia.

Atenent, els criteris publicats en el seu moment, i considerant les baixes manifestades explícitament per escrit, s’informa que els equips seleccionats són els següents:

HO – Roger Virgili i Jaume Folguera Punts= 16 Nom equip: HO Catalunya 1
XO – Vanessa Andreu i Daniel Mauri Punts= 20 Nom equip: XO Catalunya 1
DV – Isabel Escayola i Victòria Díaz Punts= 56 Nom equip : DV Catalunya 1
HV – Marc Triquell i Daniel Garolera Punts=31 Nom equip: HV Catalunya 1


Per decisió tècnica, tal com contemplava les bases de la selecció, la Comissió ha decidit també incloure com a seleccionats els equips formats per:
XO – Laura Escolà i Xavier Carrera Punts= 19,5 Nom equip: XO Catalunya 2


Per altra banda, també volem explicitar un criteri introduït per tal de solucionar una realitat que
no s’havia contemplat en el moment de redactar els criteris.

  • Els equips que han fet canvis dels seus membres durant la fase de selecció, i per tant no han complert el criteri que apuntava “És imprescindible participar a les proves de selecció amb l’equip que es competirà al Campionat d’Europa 2024”, la seva puntuació s’ha dividit per 2.
  • El mateix criteri s’ha aplicat per aquells equips que han corregut les proves de selecció en una categoria, però participaran al Campionat d’Europa 2024 amb una altra.

La subvenció consistirà en el pagament de la inscripció a l’ European Rogaining Championships, 17-18 Agost 2024, Misso, Estonia. Es lliurarà la camiseta oficial de la FCOC a tots aquells que no la tinguin.

Per altra banda, és compromís dels equips inscriure’s amb el nom que figura al costat dels
participants i córrer amb la camiseta oficial de la FCOC.

Esperem que gaudiu d’una experiència fantàstica.