Resum dels Campionats estatals universitaris – CEUO

Aquest cap de setmana ha tingut lloc una cita clau per a la comunitat orientadora universitària. La província de Palència rebia el Campionat d’Espanya Universitari d’Orientació (CEUO), organitzat per la Universitat de Valladolid. La cita es reprèn després de 2 anys d’aturada per la pandèmia.

La competició va començar divendres a la tarda amb la prova esprint a Crist de l’Otero (Palència). En aquesta competició varis corredors catalans van aconseguir entrar dins de les posicions més destacades: 2n Thomas Wilson (UB), 6a Jana Luscher (UB) i 7a Xènia Ledesma (UAB).

Monte Cezura acollia la distància mitja dissabte al matí. Els catalans van assolir: 3r Thomas Wilson (UB) i 5a Xènia Ledesma (UAB).

Diumenge la prova llarga ha tancat la competició al mapa del barri de Santa Maria. Els catalans han tornat a mostrar les seves capacitats al bosc palentí. 2n Thomas Wilson (UB) i 8a Xènia Ledesma (UAB).

Per universitats, la Universitat de Barcelona ha aconseguit una 2a posició a la classificació general per Universitats, només per darrera de la Complutense de Madrid (link).