Sant Antoni de Calonge centre d’atenció estatal dels Raids d’Aventura

El club Indiketes i la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya converteixen aquest cap de setmana la localitat baixempordanesa de Sant Antoni de Calonge en el centre neuràlgic dels Raids d’Aventura a nivell estatal. I es que enguany, la tradicional prova del Raid Indiketes, més enllà de ser la primera cita puntuable per a la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2022, serà també puntuable per a la Liga Española de Raids de Aventura i Campeonato de España de Selecciones Autonómicas Juveniles. Es converteix així també en la primera prova de la Federación Española de Deportes de Orientación a territori català a la darrera dècada, i obre el camí a acollir d’altres cites d’àmbit estatal de les diferents modalitats FCOC.

 

La prova se celebrarà els 28 i 29 de maig, la competició tindrà un format multiseu, albergant sortides i arribades en diversos punts. Els participants tindran l’oportunitat de recórrer els massissos de l’Ardenya i Gavarres, descobrint els llocs més amagats de la Costa Brava. La IAR és una de les proves més importants i amb més afluència d’equips del territori Català, on es donaran cita els millors equips del país, també amb la presència d’equips de la resta d’Espanya i dels països veïns. En aquesta edició la prova torna al format de 2 etapes, amb un total de 17 hores de cursa per a les categories ELITE i AVENTURA, que transcorreran és dues jornades amb una nit de descans entre mig. La prova comptarà amb plataforma de seguiment en viu GPS per a un perfecte seguiment i control dels equips.

 

Durant tota la prova els equips tindran diverses opcions de retallar recorregut, per poder complir els límits horaris de tancament, donant la possibilitat a tots els equips d’elit per gaudir al màxim de l’aventura. Hi haurà categories adaptades per a tots els nivells, Elite, Aventura i Open, per posar a l’abast de tothom la possibilitat de participar en un raid d’aventura. Per a la categoria OPEN la prova es farà el diumenge 29 de maig.

 

Pel que fa al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Juvenil, les seleccions Catalana, Extremenya, Gallega i Valenciana es jugaran el títol i el podi, en el que serà la tercera edició d’aquest campionat. Catalunya participarà amb dos equips formats per joves del Grup de Tecnificació d’Orientació de la FCOC, tres nois i tres noies en conjunts mixtes que buscaran el que seria la primera medalla de la modalitat per a la federació catalana.

Diumenge setembre 15
Dissabte setembre 21
Diumenge setembre 22
Dissabte setembre 28
Dissabte octubre 5
Diumenge octubre 6
Dissabte octubre 12
Diumenge octubre 13
Dissabte octubre 19
Diumenge octubre 20
Dissabte octubre 26
No event found!
Load More