Thomas Wilson i Annabel Valledor, campions de Catalunya d’Orientació Nocturna

El passat dissabte, dia 18 de març, es va disputar a Seva (Osona) el Campionat de Catalunya Nocturn d’Orientació, de la ma del club XinoXano. Es tractava del primer campionat de l’any 2023 i el segon cap de setmana de Copa Catalana després de les curses del gener a Cassà i Sant Cristina d’Aro. Els guanyadors absoluts van ser Thomas Wilson (COC) i Annabel Valledor (BO); seguits per Eloi Martí (Aligots) i Roger Virgili (Go-Xtreme) que van fer el mateix temps i Alba Trabal (Gastantkeks); en tercera posició Marta Bruns (Aligots).

Sortida en massa des de les piscines de Seva i progressió urbana fins a una àrea boscosa definida per dues zones diferents. En primer lloc els corredors/es es van trobar amb un relleu suau amb alguna llosa de pedra travessat per diferents rierols i amb la característica de tenir un sotabosc molt dens format per rames del desbrossament. La pluja que es va iniciar just en els primer minuts de la cursa va posar les coses més difícils als corredors. Les categories que tenien el recorregut més llarg passaven a una àrea molt més neta on es podia avançar més ràpidament perquè no hi havia sotabosc. Les categories elit tenien les papallones en aquesta àrea.

Els guanyadors de les diferents categories es poden trobar en el quadre adjunt. 

La Copa Catalana es reprendrà el 20 i 21 de maig a La Pobla de Lillet (Berguedà), unes curses organitzades pel Club Orientació Catalunya.