Finalitza d’EYOC de Lituània amb la participació de 5 orientadors catalans

 

Acaba el campionat d’Europa d’orientació EYOC (European Youth Orienteering Championship) per a les categories cadet i juvenil que s’ha celebrat del 20 al 22 d’agost a Vilnius (Lituània) amb la participació de 5 joves orientadors catalans seleccionats per la Federació Espanyola d’Orientació. Clara Virgili (W18), Judit Ravell (W18), Jan Amat (M16), Bernat Selva (M16) i Guinedell Faja (W16) han pogut gaudir d’aquesta experiència esportiva i personal amb els millors corredors del continent. 

 

Han estat 3 dies intensos pels boscos frondosos del país bàltic i per la capital, Vilnius, on s’hi va disputar l’esprint el darrer dia. Llarga distància dura, amb poca visibilitat per l’abundància de rames i dificultat en la carrera en algunes zones per la presència d’aiguamolls. Desnivell moderat i en alguns trams, suport de camins en les tirades llargues.

 

Clara Virgili, Judit Ravell i Jan Amat a la llarga

 

Els relleus de 3 corredors del mateix gènere cadascun van comptar amb la participació de Guinedell Faja, Jan Amat, Bernat Selva i Clara Virgili. Cursa més curta però amb zones de certa dificultat tècnica. 

 

La darrera cursa va ser ahir per la xarxa de carrers i illes interiors d’habitatges de la capital, Vilnius. Molta ganes de córrer però molta concentració pels passadissos als jardins interiors.

 

Bernat Selva i Guinedell Faja al Sprint

 

Finalitza una gran experiència per aquests 5 joves que encaren el seu futur esportiu amb el bagatge d’una gran competició internacional. 

 

RESULTATS

 

LLARGA

M16 Bernat Selva 23

W16 Guinedell Faja 43

W18 Clara Virgili 61

M16 Jan Amat 63

W18 Judit Ravell 69

 

RELLEUS

Equip M16 (Jan Amat i Bernat Selva) 13

Equip W18 (Clara Virgili) 19

Equip W16 (Guinedell Faja) 20

 

ESPRINT

M16 Bernat Selva 30

W18 Judit Ravell 30

W16 Guinedell Faja 39

M16 Jan Amat 40

W18 Clara Virgili 61