Copa del Món – Idre Fjäll, Suècia

Del 12 al 14 es celebra a Idre (Suècia) la segona prova de la Copa del Mon d’Orientació. Dos atletes catalans formaran part de la Selecció Espanyola que participarà en aquesta competició: Pau Llorens (COB) i Marc Serrallonga (GO-Xtreme). 

En aquesta competició disputaran tres curses, la Llarga Distància (17km i 600m+) el dijous 12 d’agost, la Mitja Distància (6,5km i 250m+) el dissabte 14 d’agost i finalment els Relleus Clàssics (7km i 200m+) que es disputaran el diumenge 15 d’agost. La ubicació d’aquest esdeveniment serà al ressort d’esquí Idre Fjäll, a 400km al nord d’Estocolm.

El terrenys d’aquestes competicions es caracteritzen pels típics boscos nòrdics: grans extensions de pinedes amb sotabosc de nabius i molts aiguamolls. Però amb la peculiaritat de tenir un desnivell molt més pronunciat que lo habitual i el sòl molt irregular i pedregós que dificulta l’avanç.

Els corredors catalans correran les tres curses i els podeu seguir amb gps i tv al següent link. El Marc Serrallonga sortirà a les 11:53 i el Pau Llorens a les 12:33.