Campionat de Catalunya de Trail-O a Girona

El proper dissabte 17 de desembre i de la mà del club Aligots, Girona acollirà el 1r Campionat de Catalunya de Trail-O, que a més, tancarà la 1a Copa Catalana de Trail-O. I és que la modalitat del Trail Orientació s’estrena aquest 2022 al nostre país. 

Aquesta disciplina esportiva és totalment inclusiva i compta només de dues categories (Elit i Iniciació) on competeixen conjuntament tots els gèneres, edats i capacitats físiques. Del que es tracta és de seguir un circuit (a peu o en cadira de rodes) i anar aturant-se en uns punts d’observació. Des d’aquests, els participants podran veure un seguit de balises col·locades (de 2 a 5) i hauran d’indicar en el full de control quina és la balisa correcta segons el mapa i la descripció de control, o si no n’hi ha cap de ben col·locada. 

Només hi ha un parell d’estacions on es controlarà el temps que es triga a contestar, per desfer empats en cas de tenir els mateixos encerts a la resta de circuit. Per la resta, els participants poden agafar-se el temps que vulguin tant per contestar com per completar el recorregut, sense que trigar més o menys afecti en res a la posició final a la classificació.

Completarem la jornada amb la Gala de l’Orientació 2022, a partir de les 20 hores a l’Hotel CMC de Girona. Allà es lliuraran els premis als tres primers classificats de la Copa Catalana Trail-O.

TRAIL-O:

Lloc: Pavelló Girona Fontajau-Parc Ribes del Ter

Hora: 10:00

Categories: Iniciació o Elit. 

Inscripcions a: https://forms.gle/HuNA9B6mjUuAi69z6

Diumenge setembre 15
Dissabte setembre 21
Diumenge setembre 22
Dissabte setembre 28
Dissabte octubre 5
Diumenge octubre 6
Dissabte octubre 12
Diumenge octubre 13
Dissabte octubre 19
Diumenge octubre 20
Dissabte octubre 26
No event found!
Load More