Cap de Creus tanca la Copa Catalana de Rogaine

El passat cap de setmana es va disputar al Cap de Creus el darrer Rogaine puntuable per Copa Catalana de l’any 2022 organitzat per Aligots Orientació. Es tractava d’una cursa de 6h i una popular de 3h en uns terrenys oberts i a tocar de mar amb sortida i arribada a Cadaqués (Alt Empordà).

Un total de 420 corredors i corredores van participar en aquesta cursa, 237 a la de 6h i 183 a la de 3h. La seva procedència era diversa i s’hi van inscriure esportistes de Catalunya, Espanya, Andorra, França, Gran Bretanya, Letònia, Estònia… 

El mapa de la cursa era extens i per aquest motiu l’estratègia i les eleccions de ruta van ser claus per determinar el resultat final. Algunes fites arran de mar i un petit mapa urbà per Cadaqués a escala 1:4.000 amb 6 fites d’un punt van acabar d’arrodonir els circuits pels terrenys pedregosos de l’espai natural. 

Amb aquesta cursa es tanca la temporada de curses de Copa Catalana de Rogaine després de 4 proves puntuables: Avià, Castellar de N’Hug, Cap de Creus i Gavarres. 

Podeu consultar els resultats i fotografies a la web www.aligots.cat

Diumenge juny 4
Dissabte juliol 1
Dissabte setembre 9
Dissabte setembre 23
All Day Rogaine d’Alp
Dissabte setembre 30
Diumenge octubre 1
Dissabte octubre 7
Diumenge octubre 8
Dissabte octubre 14
Dissabte novembre 4
Diumenge novembre 5
Dissabte novembre 11
No event found!
Load More