CONVOCATÒRIA DE PLAÇA – Ajudant tècnic a la FCOC

Es convoca una nova plaça d’ajudant tècnic a la FCOC

La Joana Martí ha decidit agafar un nou camí a la seva vida professional a partir del 31 de desembre. Li volem desitjar molta sort en els seus nous reptes i agrair-li la gran feina que ha fet durant tot el temps que ha col·laborat amb les tasques de la FCOC.

Però la feina a la nostra Federació no s’atura, i per tant, l’1 de Gener ens caldrà que algú altre ocupi el seu lloc. És per aquest motiu que convoquem una plaça d’ajudant per a donar suport a l’Equip Tècnic format per en Pau Llorens i en Sergi Oliveras.

Les tasques que té assignades directament la plaça –tot i que es poden redistribuir segons necessitats- són la part de Formacions de l’Escola Catalana de Curses d’Orientació, Fires de l’Esport UFEC-SGEAF, Entre Totes Joc Nadal SGEAF, Suport Escoletes de Clubs i Suport al Grup de Tecnificació d’Orientació. Més enllà d’això col·laborarà en totes les tasques FCOC que puguin sorgir i depenguin de la Direcció Tècnica.

El contracte serà del Grup Professional 6, Nivell 3 (20 hores setmanals) i la remuneració de  666,64 euros bruts (12 pagues). L’horari es podrà adaptar a les necessitats del treballador i de la pròpia Federació.

Pel que fa als requeriments es valoraran titulacions específiques d’Entrenament en Orientació Esportiva, titulacions de caire esportiu (INEFC, CAFE, Grau Superiors d’Esports), titulacions de caire didàctic i pedagògic (Pedagogia, Magisteri amb menció d’Educació Física, Graus d’Educació),  o l’experiència en el camp de l’orientació esportiva tant com corredor/a com a entrenador/a.

Tots aquells que hi estigueu interessats o interessades heu d’enviar currículum a info@orientacio.cat abans del 21 de desembre de 2023.