Mònica Aguilera i Carles Lore seran els nous controladors FCOC O-Peu

Un cop valorades les diferents propostes arribades a la FCOC davant la convocatòria de nou controlador FCOC per a les curses O-Peu de Copa Catalana, s’ha tancat el procés de selecció. La Junta Directiva ha escollit a Mònica Aguilera i Carles Lore.

S’ha valorat l’amplia experiència de la proposta conjunta, tant a nivell esportiu com organitzatiu i directiu. Així com el fet que ja haguessin realitzat tasques de controladors en el passat, amb la qual cosa ja tenen les titulacions i formacions requerides.

Durant la temporada 2024 faran tasques de suport a les organitzacions de les curses de Copa Catalana O-Peu. Principalment serà un acompanyament previ per tal de garantir que tot estigui a punt i ens permeti gaudir d’unes curses de màxima qualitat, sense oblidar-nos de res. I el dia de la competició, faran de jutges per assegurar que tot rutlla segons les especificacions establertes i els reglaments pertinents.   

Si els clubs valoren positivament el sistema, s’allargarà en el temps i ens plantejarem estendre’l a d’altres disciplines.