VI ROGAINE D’OSONA

El passat diumenge dia 3 es va celebrar a Sant Bartomeu del Grau la VI Rogaine d’Osona dintre dels actes de la Fira que es fa cada any el primer cap de setmana de març. Enguany es tractava d’una rogaine oficial de Copa Catalana de 6 hores i dues curses populars de 3 i 1,5 hores. La Cursa de 6 hores també puntuava pel Campeonato Iberogaine.

Degut a la nevada que va afectar el nord est de Catalunya la matinada del diumenge es va endarrerir la sortida 30 minuts per decisió del jurat tècnic (per facilitar l’arribada dels corredors al centre de competició). Malgrat tot, es va poder realitzar la cursa.

La direcció de la cursa va decidir anul·lar, abans de començar, la fita 92, ja que estava en una zona on una relliscada per la neu hauria estat perillosa.

La cursa es van iniciar entre les 10:30 i les 11:00 de matí en un dia que va acabar essent assolellat però fred.

L’equip “365 Gomets del COC” format per la Victoria Diaz Manero i la Isabel Escayola Gimeno amb 142 punts es va proclamar campió en la categoria Dones Open, l’equip “Aligots Sur” format per l’Andris Ansabergs i l’Albert Herrero amb 224 punts es va proclamar campió en la categoria Homes Open i l’equip “Lost Arrow” format pel Dani Mauri Costa i la Vanessa Andreu Toribio amb 137 punts ho va fer en la categoria Mixte Open.

Tot i les dures condicions inicials van participar en la Rogaine Oficial un total de 86 persones i en les modalitats populars 129.