El proper cap de setmana s’inicia la Lliga Espanyola d’Orientació 2022 amb tres curses a Alacant

LE

  • El club CAT-O ha pujat a la màxima categoria i Go-Xtrem i Montsant estaran a la 1a divisió
  • Dissabte a Ibi es lliuraran els premis la Lliga 2021 amb 20 podis pels corredors/es catalans/es en les modalitats O-Peu i esprint

S’inicia una nova temporada d’orientació O-Peu a nivell estatal carregada de reptes i objectius. El premi Comunitat Valenciana del proper cap de setmana, 5 i 6 de febrer, que es diputarà a Ibi (Alacant), puntuable pel World Ranking Event, suposarà el tret de sortida d’una temporada de Lliga Espanyola d’Orientació que comptarà amb 8 competicions (7 curses esprint, 8 de mitja distància i 7 de llarga distància).

Com a novetat d’aquesta temporada 2022, és que Catalunya comptarà amb un club a la divisió d’honor que és la màxima categoria: el CAT-O, que l’any passat va aconseguir l’ascens gràcies a l’excel·lent actuació dels seus corredors i corredores. També va aconseguir l’ascens a la primera divisió el GO-Xtreme i per tant, estarà en aquesta categoria amb el tarragoní Montsant. 

La temporada 22 està molt concentrada en els propers tres mesos (febrer, març i abril) amb 5 competicions i llavors hi haurà una aturada fins a la tardor, estació on hi haurà les 3 competicions restants. 

Dissabte al vespre, al teatre d’Ibi, es lliuraran els premis als tres primers classificats de la lliga espanyola d’orientació en les modalitats O-Peu i esprint. En total, els corredors i corredores catalans recolliran fins a 19 medalles i diplomes. Els guardonats seran els següents:

O-PEU

Primera posició: Guinedell Faja F16E, Ernest Pou M16E i Anna Amigó F40

Segona posició: Rose Kowalski F40 i Joan Borràs M50

Tercera posició: Martí Pou M16E, Narcís Pou M35A i Montse Buscart F40 

 

SPRINT

Primera posició: Joan R. Fornaguera M50

Segona posició: Xènia Ledesma F20, Narcís Pou F35A, Rose Kowalski F40 i Joan Borràs M50

Tercera Posició: Thomas Wilson ME, Carlit Tölkkö M12, Maria Gumà F14, Guinedell Faja F16E, Jan Amat M16E, Laura Escolà F35A i Adela Illamola F40