Mònica Aguilera als campionats d’Europa de MTBO

Portugal va ser seu, el cap de setmana passat, dels Campionats d’Europa de MTBO. Les ciutats de Abrantes, Constância i Chamusca van acollir les múltiples disciplines que es van disputar.

El primer dia es començava amb la distància mitja, on el terreny tenia les característiques tècniques ideals per a disputar una prova d’aquestes condicions. En el cas de la Mònica Aguilera, la representant catalana amb la selecció espanyola, va aconseguir una 22a posició, anant de menys a més i acabant amb bones sensacions. 

L’endemà se celebrava la llarga distància. La cursa era dura i el terreny va fer que en aquest cas l’atleta catalan no acabés amb les mateixes bones sensacions que la mitja. Tot i així, va aconseguir una merescudíssima 29a posició.

L’últim dia es disputava la prova de relleus mixtes, on dos homes i una dona corrien per a fer-se amb el títol de campió d’Europa. La Mònica, juntament amb el Javi Múñoz i l’Àngel Garcia van aconseguir arribar en 7a posició, quedant-se a les portes del diploma olímpic.

Fotografia per l’organització European Championship MTBO