L’atleta igualadí Quim Vich del COC brilla a la COMOF

El cap de setmana del 09-10 d’octubre es va celebrar a Sèrbia el campionat dels països mediterranis. Un campionat amb terrenys molt diversos que no van deixar a ningú indiferent.

 

El divendres va tenir lloc els mix-relay on l’equip espanyol va poder aconseguir una 2a plaça molt lluitada. El mapa es tractava d’una fortalesa que com a dada curiosa va ser cartografiada pel mateix cartògraf que va fer el mapa de Sprint del WOC (una altra fortalesa). La 1a plaça se la van endur els turcs, sempre presents als podis masculins i femenins.

El segon dia es va presentar amb molt fred, pluja i boira. El mapa tenia molt detall de curva de nivell en un bosc principalment de faigs i avellaners. El Quim aquest dia va provar de sortir ràpid per tal d’intentar ocupar les primeres posicions del podi i tot i fer algun error va aconseguir assolir els objectius: una 3a posició!

Fotografia per l’organització COMOF

Finalment, el Sprint a Novi Sad, en un poble on hi predominaven passadissos molt difícils de veure i on sovint es confonien per les pròpies portes de les cases dels habitants del poble. Va fer que els atletes haguessin de no perdre la concentració en cap moment. Aquestes condicions van afavorir el Quim que va poder tornar a aconseguir una merescuda 3a posició.

 

En general, el Quim fa una molt bona valoració del campionat on els resultats se’ns dubte han acompanyat enduent-se una plata i dos bronzes.