Mónica Aguilera, desena per equips als europeus de MTB-O

Ignalina (Lituània) va acollir el passat cap de setmana els Campionats d’Europa de MTB-O de les categories de joves, junior i sènior. Un any més, la catalana Mònica Aguilera va participar-hi en aquesta ocasió en les curses esprint i la de relleus fent equip amb Ángel Garcia i Javier Muñoz dins la selecció espanyola.

La cursa esprint es va disputar el divendres en un recorregut ràpid que combinava zones de parc, urbanes i també de bosc, bàsicament de pi. En aquesta cursa Aguilera va aconseguir la 24ena. posició a 4.58 minuts de la primera classificada.

La corredora catalana no va prendre part de cursa de llarga distància que es va disputar el dissabte però si que va fer equip en els relleus.  La cursa es va disputar a Ažušilė, un terreny majoritàriament pla amb pocs pendents pronunciats que alternava zones urbanes amb boscoses. En aquesta cursa, l’equip format per Aguilera, Garcia i Muñoz van aconseguir la 10a. posició.

La competició internacional d’orientació en bicicleta continuarà del 14 al 20 de juliol a Suècia on tindran lloc els mundials, tant en categoria junior com absoluta.