Una nova edició del TIC BCN que corona Laia Gil i Thomas Wilson com a millors atletes

El cap de setmana del 30-31 d’octubre es va viure a la ciutat comtal una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Aquesta competició que ja és una cita fixa al calendari de curses català comptava amb una cursa Sprint puntuable per la Copa Catalana 2021 i una cursa puntuable pel circuit City Race Euro Tour.

Sota una pluja intensa, el dissabte es va donar el tret de sortida al Trofeu al Parc Central de Nou Barris. Tots els corredors inscrits, catalans i internacionals, van gaudir d’una cursa ràpida que va donar la victòria a Laia Gil i Thomas Wilson. Destacar la retransmissió per Esport+ que es va realitzar i que va marcar una fita històrica dins del panorama de curses d’orientació. Aquí la retransmissió LINK

L’endemà es va celebrar la tradicional City Race. Aquesta cursa va tenir com a punt de sortida la Catedral de Barcelona i va transcórrer pels carrers del centre de la ciutat. Cantonades, eleccions de ruta, molts turistes i una temperatura ideal per a córrer va fer que els atletes poguessin gaudir dels magnífics racons de la ciutat. Aquesta prova va servir per a confirmar el podi del Trofeu que va quedar de la següent manera:

DONES

1a Laia Gil Clapera (Montsant-O)

2a Lea Martanova (INT Slavia Liberec Orienteering)

3a Ana Gracia Lázaro (Otros Clubs FEDO)

 

HOMES

1r Thomas Wilson (COC)

2n Erik Nilsson Simkovics (OLC Wienerwald)

3r Biel Ràfols Perramon (COC)


Resultats finals per categoria LINK


Foto per Àngel Pi – Podi categoria elit