Arranca l’orientació a Esport+!


Què és Esport+, us pregunteu? Esportplus.tv és el Netflix de l’esport català! Una plataforma online que permet veure més de 2.000 esdeveniments esportius que tenen lloc al territori català cada cap de setmana. Aquesta plataforma digital de continguts audiovisuals ofereix competicions de totes les federacions esportives catalanes: bàsquet, béisbol, escalada i també triatló, dards, rugby, waterpolo, … Tots els esports hi estan representats!

Pots accedir a tots els continguts en directe o en diferit. Per a fer-ho, pots utilitzar el teu mòbil, l’ordinador o fins i tot la tauleta o la smartTV. Els continguts s’adapten a totes les disciplines per tal que puguis seguir les competicions que més t’agraden des del dispositiu que tinguis més a mà.

 

Hi podrem veure orientació? La resposta és SÍ! Demà dissabte 30 d’octubre es donarà el tret de sortida a les retransmissions d’orientació per la plataforma. El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona tindrà el privilegi de ser el primer esdeveniment que s’emetrà i tindrà una cobertura total. Per a seguir la competició haureu de conectar-vos a les 9.45h del matí a la plataforma a través de l’enllaç de l’enllaç de l’esdeveniment.

Per a tots els que vulgueu veure la competició i a la vegada competiu, recordem que no està permès veure el mapa amb antel·lació a la vostra sortida. Podria donar-se el cas que durant la retransmissió a Esport+ s’ensenyin trossos de mapa, per tant demanem que apliquem totes les mesures de FairPlay possibles per tal d’evitar qualsevol situació no reglamentada i que pugui adulterar la competició.

Per a tots els que vulgueu gaudir d’aquesta competició en directe o pels que preferiu reviure l’experiència des de casa, heu d’anar a l’enllaç d’inscripció (link) i així podreu veure totes les competicions d’orientació que es celebrin. El cost de subscripció és gratuït! Per tant aprofiteu aquest període per a veure tantes competicions com vulgueu.

Si també teniu interès en esdeveniments d’altres federacions, aquesta subscripció també us permetrà veure les competicions que més desitgeu. Tot això poden tornar a vibrar veient competicions que han tingut lloc fins a fa 30 dies.

US HO PERDREU??